FAV SPOT BY @YURICHAT

FAV SPOT BY @YURICHAT

Είναι αλήθεια πως το κλειδί για να αγαπήσεις μια νέα,για σένα πόλη,όσο μικρή ή μεγάλη είναι αυτή,  είναι πως θα πρέπει να βρεις τα αγαπημένα σου spot. Μερικές φορές ένα τέτοιο spot μπορεί να είναι το κέντρο,η παραλία,μια πλατεία ακόμη και ένα όμορφο καφέ.Εκείνο λοιπον το coffee spot στο οποίο λατρεύω να περνάω τον χρόνο μου είναι το Wisedog.Ένα καφέ με industrial προσεγμένη αισθητική,που μοιάζει σα να βγήκε απο δρόμο της κεντρικής Ευρώπης. Το ξεχώρισα για τον όμορφο χώρο του, τους φιλικούς ανθρώπους του και φυσικά τα υπέροχα χειροποίητα ροφήματα του.

Το Wisedog, στην οδό Σκυλοσόφου είναι ένας χώρος για να πιεις τον καφέ σου, την σπιτική λεμονάδα σου, ή ακόμη και ένα χειροποίητο cocktail, ένας χώρος να διαβάσεις το βιβλίο σου ή να κάνεις την εργασία σου! Ακόμη το Wisedog, στον χώρο των εκθέσεων που βρίσκεται ακριβώς απο κάτω, φιλοξενεί ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη και θέλουν να εμπνεύσουν τον κόσμο με αυτή. Διοργανώνουν,pop up stores, δημιουργικά workshops ακόμη και parties τα περισσότερα εκ’των οποίων είναι για όμορφο σκοπό. Με άλλα λόγια άν ποτε βρεθείς στη Λάρισα, αξίζει να το επισκεφτείς.
Μια διαφορετική πλευρά του style μοu, μια κατεξοχήν casual πλευρά  είναι αυτή που με χαρακτηρίζει όταν θέλω να είμαι απόλυτα άνετη. Soft blue jeans με λεπτομέρειες στα τελειώματα και στις πίσω τσέπες που λατρεύω, ένα απαλό logo T-shirt και low heels στο αγαπημένο μου pale pink για μια δόση 60’ς.
Για πιο streetwear vibes προσθέστε απλά ένα καπέλο.
Είναι υπέροχο να είσαι stylish και άνετη ταυτόχρονα.
Daydreamer Gal Eyridiki Chatoyant
Vibe with me Chatoyant21

Search